GEHER GEO s.r.o. novým členem APG

20.2.2023

S potěšením oznamujeme, že novým kmenovým členem se stala společnost GEHER GEO s.r.o. z Ostravy zastoupena Ing. Michalem Geherem.

Společnost GEHER GEO s.r.o. byla založena v roce 2019. V současné době má 7 zaměstnanců, kterými zajišťujeme širokou škálu geodetických služeb, jako jsou například podklady pro projekty, geodetické práce při výstavbě a rekonstrukci všech typů komunikací a mostů, výstavbě budov občanské vybavenosti a také geodetické práce v oblasti strojírenství. 

Základem společnosti jsou kvalifikovaní technici s dlouholetou praxí v oboru, využívající moderní technologie společnosti Leica Geosystems. Mezi klíčové zákazníky společnosti patří zejména stavební firmy, developeři či architekti. GEHER GEO má rozsáhlé zkušenosti zejména s projekty v Moravskoslezském, Olomouckém a Jihomoravském kraji, nicméně poskytuje služby i v ostatních krajích České republiky a také například v Polsku nebo na Slovensku.

V rámci firemních aktivit spolupracujeme se středoškolskými a vysokoškolskými studenty a v rámci společenské odpovědnosti společnost pravidelně přispívá neziskovým organizacím na jejich projekty.

 

 

zobrazit Všechny zprávy