Valbek-EU novým kmenovým členem APG

31.3.2024

S potěšením oznamujeme, že novým kmenovým členem se stala společnost VALBEK-EU, a.s. reprezentovaná Ing. Ladislavem Jarůškem.

Představení společnosti:

VALBEK-EU je projekční kancelář, která má tradici od roku 1990 v projektování liniových staveb. K dnešnímu dni nabízíme celkem 20 oborů, které se mezi sebou proplétají a dávají našim projektantům možnost projektovat malé i velké stavby nebo být součástí specializované profese. Působíme v Česku, na Slovensku, Ukrajině a ve Švédsku. Nechceme jen umět tvořit projekty, ale také poradit druhým, řídit velké investiční celky, být arbitrem v cenových relacích. Zkrátka být špičkovou firmou v oboru.

Spolu s prací se chceme i bavit, hýbat se a pomáhat. Nejlepší kombinací je pro nás spojení těchto věcí dohromady. Rádi se účastníme projektů jako Do práce na kole, Uklízíme Česko nebo Sázíme budoucnost. Přispíváme na charitu a vzdělávací projekty, např. Stopu bezpečí. Podporujeme sportovní týmy ve vybraných krajích. V březnu roku 2020, kdy nebyl dostatek ochranných pomůcek pro lékaře a domovy seniorů, jsme na své 3D tiskárně mimo pracovní dobu vyrobili přes 270 kusů ochranných štítů.

zobrazit Všechny zprávy